CFR Cluj va disputa duminică seara, 5 februarie, de la ora 21:00, derby-ul cu FCSB, în cadrul etapei a 24-a a Superligii.

 

Întrebat de un reporter, la conferința premergătoare a partidei, dacă în cazul unei victorii, împotriva formației FCSB, aceasta poate ieși din lupta pentru titlu, a răspuns că:

„Dacă era un campionat normal, zic asta de 5 ani și nu se luau puncte, era greu să mai fi în lupta pentru titlu. Dar, fiind un campionat anormal, unic în lume unic se poate întâmpla orice, indiferent ce se va întâmpla mâine. Anul trecut, la un moment dat, eram la  8  puncte parcă față de FCSB și era să jucăm ultimul meci cu ei, cu trofeul pe masă. Au diferite perioade FCSB, când fac foarte multe puncte și perioade când se întâmplă ceva acolo. Ei pot să câștige următoarele meciuri până la final, la ce lot au și la câți bani au cheltuit, ar trebui să facă asta normal, pentru că cei mai mulți bani ei i-au cheltuit.”

„În opinia mea, nu ar fi trebuit să jucăm fotbal în perioada asta, dacă era vreme bună, cum a fost la început de ianuarie era ok, dar m-am uitat acum pe teren, că se dă zăpada, vine alta, vine frigul -13, – 14 grade, numai e fotbal, dar asta e părerea mea, dar dacă trebuie să jucăm…

 

Mâine, 5 februarie, fiind ziua lui Gheorghe Hagi, Dan Petrescu a precizat :

 „O să îl sun, vă dați seama, primul lucru dimineața sper să nu uit, sper să nu treacă timpul prea repede să ne ducem toți că parcă îmbătrânim așa toți, îi urez (La mulți ani !) toate cele bune, să fie sănătos, că restul e numai fotbal are toată ziua în meniu și sunt convins că își dorește foarte mult să câștige toate meciurile.” 

 

Antrenorul celor din Gruia, a mai completat următoarele aspecte cu privire la meci:

„Fotbalul e imprevizibil, dar din cauza acestui sistem care nu ajută pe nimeni, meciul nu e decisiv, indiferent de ce se întâmplă mâine, ori că 9,6,12 (puncte), tot acolo suntem, se fac punctele jumate și aia e. Plus, că  avem un program în continuare foarte greu, ei la fel, nu mai pot pierde puncte, dar e meci important, pentru că mereu FCSB cu CFR a fost așa.  Normal era locul 1 cu locul 2, dar  acum numai e așa, dar e posibil ca la finalul sezonului să se decidă tot între FCSB și CFR, dar nu se va decide nimic mâine, asta e clar, noi sperăm să câștigăm pentru moral și pentru că am început bine acest an.”

CFR Cluj se află pe prima poziție a campionatului, cu 50 de puncte, în timp ce adversara de duminică, FCSB, se află doar pe locul 4, la 9 puncte distanță de aceștia.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here