Campioana României își încheie parcursul în competiția europeană, Conference League, după un rezultat de egalitate în Gruia. Alb-vișinii au început curajos și au ratat două ocazii importante în primele 15 minute. Italienii au dat o replică în minutul 17, când goalkeeperul Scuffet a respins din vinclu mingea trimisă de spaniolul Luis Alberto.

Cea mai mare ocazie a ardelenilor a avut loc în minutul 21, când Krasniqi nu a reușit să marcheze singur cu portarul. Până la pauză, Basic a irosit și el o șansă pentru Lazio.
Cea de-a doua repriză a început tot cu o ocazie a echipei din Gruia, când șutul lui Krasniqi a fost blocat de Casale. La poarta opusă, Luis Alberto a vrut să înscrie direct din corner, dar Malele a respins de pe linia porții.

Cea mai mare ocazie a meciului a avut loc în minutul 63 și i-a aparținut lui Lazio, care a avut 4 șuturi consecutive în decurs de 10 secunde, dar portarul Scuffet a apărat extraordinar în fața adversarilor.

Până la final, băieții lui Dan Petrescu au rămas în 10, după al doilea cartonaș galben primit de Muhar. Ultimele șanse i-a aparținut lui Yeboah, respectiv Basic, dar tabela a rămas intactă, italienii calificându-se în optimile Conference League.

Dan Petrescu: „Meritam victoria! Nu-l înțeleg pe arbitru”

„Rezultatul a fost bun la Lazio, până la urmă. Azi a fost un meci excelent, meritam să câștigăm. N-am înțeles decizia arbitrului, care a fost capitală. Noi scăpăm singur cu portarul, ei se lovesc între ei. S-au lovit genunchi în genunchi și oprește. E o greșeală mult prea mare. Ăsta e principalul motiv. Dacă ne lăsau, eram 11 la 11 și eu zic că era alt meci” a declarat antrenorul Dan Petrescu la conferința de presă.

Cartonașe galbene:

14′-N. Casale
36′-K. Muhar
37′-C. Immobile
54′-C.Deac
59′- L.Cvek

Cartonaș roșu:
77′- K.Muhar

 

Echipele de joc:

CFR Cluj: Scuffet – Manea, Kolinger, Burcă, Camora – Deac, Cvek, Muhar, Krasniqi – Malele, Janga
Rezerve: Gal, Bălgrădean, Petrila, Yeboah, Țiru, Hoban, Birligea, Bordeianu, Braun, Fica
Antrenor: Dan Petrescu

Lazio: Maximiano – Lazzari, Gila, Casale, Hysaj – Luis Alberto, Vecino, Basic – Romero, Immobile, Felipe Anderson

Rezerve: Renzetti, Provedel, Pellegrini, Marcos Antonio, Cancellieri, Cataldi, Mussolni, Bertini, Ruggeri, Marusic
Antrenor: Maurizio Sarri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here