Alb-vișinii au disputat duminică, 9 aprilie, partida cu numărul 3 în play-off-ul Superligii, împotriva formației FCSB, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, în ciuda ratărilor uriașe avute de ambele formații.

 

În prima repriză, CFR Cluj a început mult mai puternic față de adversarul său, Muhar și Bîrligea având 2 ocazii majore de a înscrie. În minutul 18 a venit și unicul gol al reprizei, Cvek a centrat în careu, Burcă a interceptat cu capul, portarul Târnovanu a reușit să plonjeze și să respingă, dar balonul a ajuns la Daniel Bîrligea și a înscris cu un șut puternic.

VIDEO cu golul marcat!

 

Până la finalul celor 45 de minute, ocaziile periculoase nu și-au mai făcut prezența, singura ocazie a bucureștenilor venind în minutul 45, când Miculescu a trimis spre poartă după o pasă primită de la Florinel Coman, dar italianul Scuffet a parat perfect.

În repriza secundă, FCSB a început cu 2 jucători veniți de pe banca de rezerve, Șut a fost înlocuit de Dawa, respectiv Miculescu schimbat cu Andrei Cordea. Ocaziile periculoase i-au aparținut în actul secund FCSB-ului, iar presingul a dat roade pentru echipa lui Charalambous, în minutul 68 venind și golul egalizator prin Coman, care a reușit să-l învingă pe Scuffet printr-o execuție superbă din lovitură liberă.

Dan Petrescu a fost nevoit să facă 2 schimbări de joc, astfel Muhar și Janga au fost înlocuiți de Petrila și Yeboah. În ultimele 10 minute de joc, partida a devenit foarte intensă din pricina ocaziilor mari de gol la ambele porți, dar niciuna dintre formații nu a reușit să modifice tabela.

Astfel, ardelenii rămân în spatele liderului Farul Constanța, la 4 puncte, iar în următoarea etapă CFR, întâlnește tot în Gruia, pe Sepsi OSK, echipă pe care o va confrunta și în semifinalele Cupei României.

 

Echipele de start

CFR Cluj: Scuffet – Cr. Manea, Burcă, Yuri, Braun – C. Deac, Muhar, Cvek, Krasniqi – Janga, Bîrligea
Rezerve: Sava – Peteleu, Țîru, Hoban, Bordeianu, Fica, Petrila, Yeboah, Maglica
Antrenor: Dan Petrescu

FCSB: Târnovanu – Sorescu, I. Cristea, Tamm, Radunovic – Ov. Popescu, Ad. Șut, Olaru – Miculescu, Compagno, Fl. Coman
Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, Dawa, Omrani, Nikolov, Oaidă, Pantea, Radaslavescu, Cordea
Antrenor: Elias Charalambous

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here