CFR Cluj părăsește competiția după ce a pierdut cu scorul neverosimil, 3-0, împotriva formației Sepsi Sfântul Gheorghe. Echipa condusă de Cristiano Bergodi a ajuns la a treia finală de Cupa României, precedentele 2 finale cucerindule.

 

Prima repriză a partidei a început perfect pentru covăsneni, iar în minutul 10, au deschis scorul prin Nicolae Păun, după o lovitură de cap din careul mic. După 20 de minute de la înscrierea primului gol, Marius Ștefănescu reușește să își majoreze diferența pentru echipă, cu un șut puternic.

Dacă scorul arăta dezastruos pentru Dan Petrescu, ocaziile importante au continuat pentru echipa din Sfântul Gheorghe, iar în minutul 42, alb-roșii au obținut un penalty, după o intrare dură a lui Andrei Burcă, acesta primind direct cartonașul roșu. Cu un moral prăbușit pentru alb-vișinii, Cosmin Matei ratează lovitura de la 11 metri.

Repriza secundă a început cu 4 modificări la formația din Gruia, ies Camora, Boateng, Petrila, Muhar și intră Țîru, Peteleu, Bordeianu, Fica. Ocaziile majore de a înscrie nu și-au făcut simțită prezența, dar printr-un ghinion teribil, la o lovitură de colț a lui Sepsi, mingea îl lovește direct în brațul drept pe Braun, fapt pentru care Cojocaru dictează penalty, după verificarea VAR.

Goalkeeper-ul italian, Scuffet, parează impecabil, dar Rondon ajunge primul la minge și marchează, stabilind și scorul final, 3-0.

 

Echipele de start:

Sepsi: Niczuly – Bălașa, Ciobotariu, Ninaj, Dumitrescu – Păun, Rodriguez – Gheorghe, Matei, Ștefănescu – Safranko

Rezerve: Began – Tamas, Ispas, Papa, Achahbar, Franisco, Varga, Șerban, Rondon

CFR Cluj: Scuffet – Braun, Yuri, Burcă, Camora – Muhar – Yeboah, Cvek, Boateng, Petrila – Janga

Rezerve: Sava – Peteleu, Fica, Tîru, Hoban, Kolinger, Bordeianu, Bîrligea, Jah Mustapha

 

Foto– Dan Potor / sportpictures.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here