CFR Cluj a câștigat penultima partida disputată acasă din sezonul regulat a Superligii. Alb-vișinii au învins cu 2-1 echipa arădeană, UTA, grație golurilor marcate de Krasniqi și Yuri. Partida a fost spectaculoasă dar și cu multe faze controversate, ce le-a pus probleme asistenților din camera VAR, aceștia având nu mai puțin de 3 intervenții esențiale.

 

Băieții lui Dan Petrescu au început puternic partida, astfel în minutul 14, printr-un dribling spectaculos al lui Ciprian Deac a reușit să-i paseze kosovarului Krasniqi, ca mai apoi acesta să înscrie în poarta goalkeeperului Kucker, printr-un șut puternic. După doar 8 minute de la marcarea golului, echipa din Gruia a avut oportunitatea de a-și dubla diferența printr-un penalty obținut de atacantul Maglica. Dar, executantul loviturii de la 11 metri, Ciprian Deac și-a irosit ocazia, șutând modest pe lângă poartă.

Prima intervenție VAR a partidei!

În minutul 45, ardelenii au profitat de o eroare a arădenilor în defensivă, Krasniqi reușind să îi centreze decisiv lui Rangelo Janga, acesta trimețând balonul direct în plasa oaspeților. Asistenții din camera VAR au intervenit, iar golul a fost anulat după verificarea fazei la marginea terenului, de către arbitrul Lucian Rusandu.

Repriza secundă a început mult mai bine pentru arădeni, iar în minutul 47, tânărul Rareș Pop a reușit să marcheze în poarta adversă, printr-un șut puternic cu latul din 6 metri. Bucuria celor de la UTA nu a ținut foarte mult, brazilianul Yuri Matias reușind să aducă golul victoriei în minutul 62, cu un șut trimis printre 3 adversari. La 8 minute de la înscrierea golului, alb-vișinii au rămas în 10, după ce Maglica a primit cartonașul roșu, din cauza intrării „horror” asupra adversarului Vukcevic.

Arădenii nu au profitat de această situație prielnică, „feroviarii” rămânând constant în atac, iar la ultima fază a partidei Petrila a reușit să înscrie, dar golul a fost anulat pentru ofsaid.

CARTONAȘE GALBENE: Deac (min. 72)/ Hoxhallari (min. 32), Vukcevic (min. 62), Chindriș (min. 90+7)

CARTONAȘE ROȘII: Maglica (min. 70)

Echipele de start :

CFR Cluj: Sava – Braun, Yuri, Burcă, Camora (cpt.) – Deac, Muhar, Cvek, Krasniqi – Janga, Maglica
REZERVE: Scuffet – Peteleu, Țîru, Kolinger, Hoban, Bordeianu, Fica, Petrila, Yeboah
ABSENȚI: Boateng (suspendat), Bîrligea (accidentat)
ANTRENOR:  Dan Petrescu

UTA : Kucher – Chindriș, Benga (cpt.), Hoxhallari – Vukcevic, Cascini, P. Anton, Abeid – R. Pop, Milosevic, Hortencio Barbosa
REZERVE: Balauru – Erico, M. Dobrescu, Stahl, Ubbink, Otele, Pașcalău, Roger, Postolachi
ABSENT: Batha (suspendat)
ANTRENOR: Laszlo Balint

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here