Asociația CERT Transilvania pornește o nouă etapă de împădurire în sezonul de primăvară.

Sâmbătă, 25 martie, va avea loc o nouă etapă de împădurire, Asociația continuând astfel tradiția acțiunilor dedicate mediului înconjurător.

Aceasta a luat naștere în anul 2009, dintr-un grup de prieteni, care doreau să-i ajute pe cei aflați în situații dificile, din zona munților Apuseni. Un alt scop este de a ajuta și susține mediul înconjurător și a forma un spirit civic în rândul tinerilor. 

De această dată, cea de-a XV-a ediție a acțiunii „CERT Prinde Rădăcini” va avea loc în comuna Bunești, județul Cluj. Cei dornici se pot înscrie prealabil, în urma completării unui formular.

„În 25 Martie, vrem să plantăm o pădure și avem nevoie de ajutorul tău! Îți promitem că vei întâlni oameni faini și vom mânca împreună tradiționalul ceaun CERT Transilvania, cel cu ingredientul secret «prietenie»”.

Programul întregii acțiuni:

  • ora 8:45 – participanții care au nevoie de transport , sunt așteptați la capătul străzii Plevna, unde va avea loc îmbarcarea în autocare.

Fiecare autocar va avea o listă cu locurile și persoanele repartizate. Plecarea spre locația evenimentului va avea loc la ora 9:00. Voluntarii cer respectul și punctualitatea participanților. 

  • ora 9:30 – cei ce se deplasează cu propriile mijloace de transport sunt așteptați la locație. Pe pagina celor de la CERT Transilvania se regăsesc coordonatele și formularul de înscriere. 
  • ora 10 – participanții vor fi informați despre tehnica de plantare, măsuri de siguranță și împărțiți pe echipe. 
  • ora 10:30 – acțiunea de plantare propriu-zisă.
  • ora 13-14 – masa de prânz – gulaș la ceaun.
  • ora 14:30 – îmbarcarea în autocare sau mijloacele de transport proprii și revenirea în Cluj-Napoca.

 

Sursă: monitorulcj.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here