Sursă foto: Untold Festival Cluj/Facebook

 

De la prima ediție, din 2015, până astăzi, Festivalul UNTOLD a avut parte de multe momente memorabile pentru publicul din România. De la Robbie Williams până la Jason Derulo, mulți artiști au rămas în memoria publicului pentru momente inedite din timpul UNTOLD. Aici sunt doar câteva dintre acestea:

Robbie Williams și-a prezentat tatăl publicului din România

În 2019, legendarul Robbie Williams a venit la Cluj-Napoca pentru a concerta la UNTOLD, show-ul acestuia rămânând în memoria publicului până și în ziua de astăzi. Acesta, pe lângă faptul că a cântat multe dintre hiturile sale, a făcut glume cu publicul, și-a găsit o muză din România, căreia i-a dedicat mai multe melodii, dar l-a prezentat și pe tatăl său publicului prezente pe Main Stage-ul de pe Cluj Arena.

Sursă: InfoMusic

Steve Aoki și Delia pe scena UNTOLD

În 2021, Delia a urcat și a făcut un moment special alături de DJ-ul american Steve Aoki, celebra coloană sonoră a serialului ,,Casa Del Papel” auzindu-se pe scena din Cluj-Napoca.

Sursă: unsitedemuzica.ro

Când Jason Derulo și Armin van Buuren au purtat tricoul naționalei de fotbal a României pe scena UNTOLD

Jason Derulo a concertat pentru prima dată la UNTOLD, respectiv în România, în anul 2018. Pe lângă show-ul de pe scenă, celebrul artist a rămas în memoria publicului român pentru faptul că a purtat tricoul naționalei de fotbal a României în timp ce a fost la noi în țară.

Sursă: Youtube/KissFM Romania

Armin van Buuren chiar a mixat, de mai multe ori, cu tricoul României pe scena de pe Cluj Arena. Anul acesta, olandezul va concerta din nou în orașul din inima Transilvaniei.

Sursă: E fain la Cluj!

Acestea au fost doar câteva din momentele memorbaile de la UNTOLD, iar cel mai probabil ediția de anul acesta va aduce la fel de multe astfel de momente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here