Sursă foto: Alba24

 

Festivalul Untold poate reprezenta o provocare pentru cei care și-au luat bilet la eveniment și au nevoie de cazare, iar ediția de anul acesta poate stabilii un nou record atât în ceea ce privește numărul de festivalieri, dar și tarifele pentru locurile de cazare.

 

Pe site-ul oficial al festivalului poate fi găsită o secțiune specială cu anunțuri de cazare pe perioada Untold. Prețurile sunt variate, așa cum există oferte de 231 de euro de persoană pentru patru nopți, dar și oferte de până la 850 de euro de persoană pentru același număr de nopți.

De altfel, proprietarii încearcă să profite de participanți la festival care își caută chirie, scoțându-și apartamentele și casele la închiriat. Deși nu oferă la fel de multe facilități precum unitățile ospitaliere, tarifele pot depăși ușor pragul de 1.000 de euro pentru câteva nopți.

Există o bătălie mare pe locurile de cazare la UNTOLD, proprietarii știu că pot forța prețurile în această perioadă. Și în anii anteriori puteam vedea exemple extreme, cu oferte de cazare la UNTOLD de patru zile echivalente cu chiria pentru o lună în Monaco sau o vacanță de șapte zile în Mauritius, Premium All-Inclusive pentru 2 persoane, conform Wall-Street.ro

Cei care au fost deja prevăzători au prins cele mai bune oferte de cazare la UNTOLD. Cei care așteaptă prea mult, s-ar putea chiar să nu mai găsească nicio variantă de cazare.

Anunțuri referitoare la închirierea în regim hotelier pe perioada Untold 2023 sunt deja prezente pe site-urile de anunțuri, cum ar fi OLX, unde proprietarii încearcă să obțină un câștig rapid.

La o simplă căutare pe OLX, putem găsi mai multe anunțuri cu cazări pentru festival, prețurile fiind pentru aproape toate buzunarele.

Este important de menționat faptul că trebuie citite cu atenție anunțurile referitoare la cazări, pentru a nu avea parte de surprize neplăcute.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here