O acțiune a polițiștilor clujeni a dus la confiscarea a aproape 150 kg de droguri și reținerea pentru 24 de ore a patru bărbați bănuiți de trafic de droguri. Acțiunea a fost reprezentată de 7 percheziții efectuate de polițiști de combatere a criminalității organizate și procurori din cadrul D.I.I.C.O.T Cluj.

Conform IPJ Cluj ”La data de 27 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj, cu sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba-Iulia au efectuat 7 percheziții domiciliare, în județele Cluj, Bistrița-Năsăud și Albă, la locuințele unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc”.

Ca urmare a perchezițiilor efectuate au fost indisponibilizate 6 culturi de cannabis (211 plante), a căror cantitate de masă verde este de 142,1 kilograme și 6 kilograme de muguri de cannabis.

În vederea confiscării au fost ridicate, pentru a urma a fi confiscate, un cântar electric, 8 telefoane mobile, dar și instrumente folosite pentru consumarea cannabisului.

Acțiunea poliției a adus la audieri 10 persoane, ulterior 4 dintre acestea, bărbați cu vârsta între 29 și 44 de ani, au fost reținute pentru 24 de ore.

În cadrul acțiunii au fost implicați polițiști ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj, jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca și echipe canine din cadrul Sectorului de Frontieră Aeroport Cluj și Direcției Regionale Vamale Cluj, sub suportul de specialitate a Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here