În Cluj-Napoca, Bolt lansează serviciul de livrare de mâncare. Bolt Food se va numi acesta, iar livrarea este gratuită pe o rază de 4 km de la locul comenzii. Până în prezent, compania era prezentă în Cluj, prin serviciile de ride-hailing și de micromobilitate precum închirierea de trotinete electrice.

Samsara, Big Belly, Nobori, Jax American Restaurant, Pablito, Stradale, Subway sunt doar câteva dintre restaurantele partenere, iar lista va fi actualizată constant în viitoarele săptămâni și luni. De asemenea, zona de livrare va fi extinsă,  datorită feedback-ului oferit de către utilizatori.

Pentru a folosi acest serviciu, clientul trebuie să descarce aplicația “Bolt Food”, ce poate fi gasită atât în App Store, dar si Google Play, unde poate vedea restaurantele disponibile și meniurile acestora. Înainte de a se confirma comanda, aplicația  va afișa prețul și timpul estimat pentru livrare, iar pentru a plăti comanda, utilizatorul trebuie să introducă datele cardului bancar în aplicație.

Orice livrare a serviciului Bolt Food, implică o interacțiune minimă între oameni. Astfel, clientul are posibilitatea de a indica în aplicație locul unde curierul să lase comanda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here