Sursă foto: Romania Insider

Între 3 și 6 august va avea loc festivalul Untold, pe Cluj Arena și la Sala Polivalentă, care se află la a 8-a ediție. La fel ca și în anii trecuți, la Cluj-Napoca vor fi prezenți artiști din scena muzicii pop și EDM cunoscuți la nivel internațional. Iată doar câteva dintre numele mari care vor aduce show pe scena Untold 2023.

David Guetta

Unul dintre cei mai cunoscuți artiști de muzică EDM din lume, cu peste 50 de milioane de vânzări, și cu peste 10 miliarde de ascultări pe platformele online, David Guetta, revine la Cluj-Napoca, acesta pășind pentru prima dată pe scena Untold la ediția din 2019. Francezul este cunoscut publicului larg pentru colaborări cu artiști precum Sia, J Balvin sau Jason Derulo.

Ava Max

Aflată la prima ei ediție de Untold, Ava Max este o artistă cu origini albaneze născută în Statele Unite. Este cunoscută la nivel mondial în special pentru piesele ,,Sweet but Psycho” și ,,Kings & Queens”, ajungând în topurile Billboard Hot 100, respectiv US Billboard 200.

Bebe Rexha

O altă artistă cu origini albaneze, născută tot în SUA, Bebe Rexha se află, de asemenea, la prima ei ediție de Untold. A avut colaborări cu nume mari din industria muzicală internațională, precum Selena Gomez sau Nicki Minaj. Una dintre cele mai populare piese ale acesteia, numită ,,Hey Mama”, în colaborare cu Nicki Minaj, David Guetta și Afrojack are peste 500 de milioane de ascultări pe Spotify.

Armin Van Buuren

Un veteran al Untold-ului, așa cum DJ-ul olandez a particpiat încă de la prima ediție din 2015 a festivalului, Armin Van Buuren este în scena muzicii EDM/Trance încă din anii 90. Acesta este cunoscut publicului în special datorită albumului său numit ,,Balance” scos în anul 2019, publicul cunoscând extrem de bine piesa ,,Blah Blah Blah”.

Ediția din 2023 a Untold pare că se va ridica la nivelul așteptărilor, clujenii și nu numai fiind așteptați să se distreze la unul dintre cele mai mai festivale de muzică de pe întregul continent.

Surse: Wikipedia, Untold

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here