Consiliul Județean Cluj a demarat o serie de lucrări de întreținere a drumurilor județene. Acestea au ca scop principal asigurarea unei vizibilități mai bune în trafic și, implicit, sporirea siguranței rutiere. Aceste lucrări vizează, de asemenea, îmbunătățirea esteticii rutiere pe drumurile aflate în administrarea consiliului.

Lucrările de întreținere specifice constă în cosirea vegetației și tăierea lăstărișului din zona drumului, precum și toaletarea arborilor situați în apropierea căii de rulare. Aceste măsuri sunt esențiale pentru menținerea unui mediu sigur pentru participanții la trafic.

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a subliniat că întreținerea drumurilor județene nu se rezumă doar la reparații și lucrări de infrastructură, cum ar fi asfaltarea sau reabilitarea podurilor. Scopul principal este asigurarea unor condiții de circulație sigure și normale, fără riscuri, prin lucrări care îmbunătățesc vizibilitatea în trafic și aspectul estetic al drumurilor.

Au fost semnate contracte și demarate lucrări care acoperă drumuri județene situate pe toate cele cinci loturi administrate de Consiliul Județean Cluj. Lucrările acoperă o distanță totală de 957,825 kilometri, repartizați astfel:

  • Lotul 1 – Huedin: 146,195 kilometri
  • Lotul 2 – Gilău: 103,180 kilometri
  • Lotul 3 – Turda: 284,259 kilometri
  • Lotul 4 – Gherla: 319,851 kilometri
  • Lotul 5 – Dej: 104,340 kilometri

Sursă foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here