În urmă cu puțin timp, Universitatea Cluj a anunțat pe pagina oficială că a ajuns la un acord de încetare a colaborării cu antrenorul Anton Petrea.

Clubul a mai precizat că le mulțumește lui Anton Petrea și staff-ului său, format din Cristian Țermure (antrenor secund), Vasile Gheorghe (preparator fizic) și Dumitru Hotoboc (antrenor cu portarii) pentru munca depusă la ”U”.

Reamintim, că Anton Petrea a fost prezentat oficial în funcția de antrenor la Universitatea Cluj în data de 9 iunie. Acesta a obținut o singură victorie în cele 6 partide pe care le-a avut pe banca formației clujene.

Cele 6 partide sub conducerea lui Anton Petrea!
Petrolul Ploiești – Universitatea Cluj (1-1)
Universitatea Cluj – Rapid București (0-3)
U Craiova 1948 – Universitatea Cluj (3-4)
Universitatea Cluj – Dinamo București (1-1)
Oțelul Galați – Universitatea Cluj (1-1)
Universitatea Cluj – CFR Cluj (3-4)

La finalul meciului pierdut de U Cluj cu CFR Cluj, scor 3-4, Toni Petrea a vorbit despre o posibilă plecare de la formația „Șepcilor Roșii”, iar acesta a transmis că se așteaptă la orice decizie din partea conducătorilor echipei din Cluj Napoca.

La fotbal nu ştii ce se poate întâmplă. Jocul nu contează foarte mult, contează punctele. Asta este considerentul principal pentru orice patron de club. Eu încerc să- mi fac treaba cât pot de bine. Eu n-am de ce să renunţ. Daca ar fi ceva, aş spune”, a spus Toni Petrea, după meciul cu CFR Cluj.

În cele din urmă, oficialii clubului vor anunța în zilele următoare noul tehnician și întregul staff.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here