Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj a făcut un anunț îmbucurător pentru pasagerii din regiunea Transilvaniei și nu numai: începând cu data de 16 septembrie 2024, compania aeriană Animawings va opera zboruri directe spre București. Această nouă rută vine ca o veste bună pentru călătorii de afaceri, turiști și oricine dorește să călătorească rapid și comod între cele două orașe.

 

Zborurile vor fi operate de luni până vineri, cu 5 frecvențe săptămânale, utilizând aeronave moderne de tip Airbus A220. Aceste avioane oferă atât confort, cât și eficiență, fiind echipate cu 8 locuri la clasa business și 130 de locuri la clasa economic. Biletele sunt deja disponibile la un preț de pornire de doar 38 euro per segment, o ofertă atractivă pentru pasagerii din Cluj și din împrejurimi.

Programul zborurilor

– Cluj-Napoca (CLJ) – București (OTP): Luni, Marți, Miercuri, Joi, Vineri, cu plecare la 08:40 și sosire la 09:35.
– București (OTP) – Cluj-Napoca (CLJ): Luni, Marți, Miercuri, Joi, Vineri, cu plecare la 07:00 și sosire la 07:55.

Această nouă rută va facilita conexiunile dintre cele două orașe importante din România și va stimula atât mediul de afaceri, cât și turismul intern. Domnul Viorel Federiga, Președintele Consiliului de Administrație al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj, a subliniat importanța acestei decizii pentru regiune: „Prin aceste conexiuni mai bune cu capitala țării se va sprijini cu succes mediul profesional și de business, precum și turismul intern, iar conectivitatea sporită a regiunii va dinamiza și mediul economic.”

Directorul General al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj, domnul David Ciceo, a salutat decizia Animawings de a opera aceste zboruri, subliniind cererea crescută pentru această rută și beneficiile aduse pasagerilor. Mai multe opțiuni de călătorie înseamnă o ofertă diversificată de servicii, iar concurența poate contribui la reducerea costurilor pentru călători.

Animawings, o companie aeriană fondată în 2020, cu sediul în București, își consolidează astfel poziția pe piața internă, oferind călătorilor săi acces la mai multe destinații din România și din afara țării. În prezent, pe lângă zborurile spre București, Animawings operează și zboruri charter spre destinații precum Hurghada (Egipt) și Zakynthos (Grecia), consolidându-și astfel reputația în domeniu.

Pentru cei interesați să rezerve bilete sau să obțină mai multe informații despre aceste zboruri, este disponibil site-ul oficial al companiei Animawings, www.animawings.com.

Așadar, începând cu toamna acestui an, călătorii din Cluj și din întreaga regiune vor beneficia de oportunitatea de a ajunge rapid și confortabil în capitala României, mulțumită noilor zboruri operate de Animawings.

 

Sursa foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here