Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a fost însoțit la voturile parlamentare de primarul Emil Boc, dar și de europarlamentarul și președintele PNL Cluj, Daniel Buda.

„Tot cu mâna dreaptă am votat. Am avut mari emoții, am stat mult în cabină până m-am decis, pentru că am știut că votul meu are o mare însemnătate și o mare încărcătură, pentru că viitorii parlamentari vor fi, de fapt, ambasadorii noștri, ai clujenilor”, a răspuns Alin Tișe, întrebat de reporterul ZIUA de CLUJ cu ce mână a votat, după ce primarul Emil Boc l-a parafrazat pe Petre Țuțea – „Am votat cu mâna dreaptă, pentru că cu stânga nici cruce nu poți să-ți faci, darmite să dezvolți o țară”.

„Pe de o parte, acești parlamentari vor reprezenta interesele tuturor clujenilor și, pe de altă parte, vor promova și vor susține în parlament aceste proiecte pe care Clujul le are și le așteaptă. Cred că următorii ani sunt decisivi pentru dezvoltarea noastră ca și județ și a României, astfel că ambasadorii noștri în Guvern și Parlament vor avea rolul să susțină toate aceste proiecte, să facă legi bune pentru clujeni, fie că vorbim de Spitalul Pediatric Monobloc, fie de viitorul Centru de Transplant al României, viitorul Centru Cardiovascular și de Chirurgie, proiectele pe care le dezvoltăm cu Primăria, Trenul Metropolitan, Centura Metropolitană, viitorul metrou, ca atare invit clujenii să susțină această echipă care se va lupta pentru dezvoltarea Clujului”, a mai declarat președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here