Alexandra Ungureanu tocmai a câștigat sezonul 6 al reality-show-ului fenomen „Bravo, ai stil Celebrities!” După momente critice, emoții, valuri de bucurie, amăgiri și dezamăgiri, Alexandra Ungureanu a fost desemnată cea mai stilată celebritate din cadrul acestei ediții.

 

„BRAVO, AI STIL” SAU CUM STITLUL LOVEȘTE ROMÂNIA

Așa cum deja se știe, „Bravo, ai stil” este cel mai iubit și longeviv show de fashion din România, o emisiune fenomen care a intrat la sufletele telespectatorilor încă de la primele episoade difuzate la TV.

Pornind de la stările și sentimentele pe care le transmit jurații nu doar concurentelor, ci întregului public și până la frumoasele fete ale României din concurs, aceasta este, de departe, emisiunea care aduce stilul, eleganța, dar și extravaganța pe picioare în întreaga țară.

Seara de 19 decembrie 2020 a fost una importantă pentru concurentele, jurații, fanii concurentelor, telespectatorii „Bravo, ai stil Celebrities”, în această seară având loc finala acestei ediții pline de culoare, show, pasiune și stil.

Pornind de la început cu 9 concurente, iar pe parcurs continuând cu un adevărat show plin de provocări imbatabile, în marea finală au ajuns 6 dintre cele mai stilate femei din România: Theo Rose, Deea Codrea, Andreea Tonciu, Alexandra Ungureanu, Oana Radu și Cristina Șiscanu, dar premiul mult așteptat prin care va fi desemnată cea mai stilată femeie din România i se va acorda doar uneia dintre cele șase concurente.

Concurenta care tocmai a câștigat a fost desemnată „,cea mai stilată femeie din România”, fiind încoronată și primind premiul în valoare de 100.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here