Alb-vișinii la înălțime în fața oltenilor. Trei puncte și rămân pe locul secund!

CFR Cluj a câștigat partida de pe teren propriu în fața celor de la FCU Craiova 1948, scor 2-0. Ardelenii au controlat în totalitate ambele reprize, stabilind scorul final încă din prima repriză.

 

La doar 2 minute de la începerea partidei, CFR Cluj a deschis scorul în urma unui contraatac prin căpitanul Camora, după o pasă excelentă a lui Bîrligea. Primul șut pe spațiul porții a oltenilor a venit doar după 14 minute de joc, în timp ce alb-vișinii au mai avut 2 ocazii importante de a înscrie prin Philp Otele.

FCU Craiova nu s-a lăsat mai prejos, și a încercat să readucă egalitatea, dar formația lui Mandorlini a majorat diferența prin Otele, astfel în minutul 27 al primei reprize, tabela indica 2-0 pentru feroviari.

Până la finalul primei părți, a plouat cu ocazii de gol, dar ambii goalkeeperi s-au opus balonului de fiecare dată.

În repriza secundă, FCU Craiova a încercat să reducă din diferență, dar golul a venit tot din partea ardelenilor, printr-o lovitură de cap a lui Ajeti, bucuria nu a durat mult, fiindcă asistentul a ridicat fanionul, iar asistenții din camera VAR au confirmat decizia.

Până la finalul celor 90 de minute, tabela a rămas neschimbată, iar CFR Cluj urcă pe poziția secundă cu 22 de puncte, urmând ca joi, 5 octombrie, să desfășoare partida restantă cu Sepsi OSK, de la ora 18:00, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu.

 

Echipele de start!

CFR Cluj: Sava- Camora, Kresic, Ajeti, Mogoș- Tachtsidis, Muhar, Cvek- Deac, Birligea, Otele

Rezerve: Hindrich, Bălgrădean – Morgan, Filip, Fica, Lucaci, Mihai, Betancor, Juricic

Antrenor: Andrea Mandorlini

 

FCU 1948 Craiova: Popa- Compagnucci, Lacroix, Henriques- Negru, Asamoah- Achim, Durmen, Baeten, Bahassa- Chițu

Rezerve: Gurău- Diamantis, Buta, Raimundo, Pop, Albu, Blidar, Ibrahim, Blănuță

Antrenor: Paul Nelu Răducan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here