Un accident îngrozitor a avut loc în această seară pe raza localității Gherla, mai exact pe centura ocolitoare. Un copil a murit, iar mai multe persoane sunt rănite.

La locul accidentului au intervenit două autospeciale de descarcerare, două echipaje SMURD și trei ambulanțe SAJ. Cinci persoane au fost transportate la spital, iar un copil a fost declarat decedat, după ample manevre de resurscitare.

Toate persoanele implicate la accident au primit îngrijiri medicale din partea salvatorilor.

„Din primele verificări rezultă faptul că un conducător auto în vârstă de 34 de ani, din municipiul Gherla, ar fi pătruns de pe un drum secundar pe DN1 C, fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa înspre Gherla.

În urma impactului dintre cele două autoturisme, autoturismul condus de bărbatul de 34 de ani a ieșit de pe partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp de beton, ulterior răsturnându-se.

A rezultat rănirea a 6 persoane, iar din nefericire, în urma evenimentului, un minor în vârstă de 7 ani, din municipiul Gherla a decedat.

Acesta era pasager în autoturismul care a părăsit partea carosabilă”, declară Inspectoratul de Poliție Cluj.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here