Electric Castle are nevoie doar de abonamentul Youth21 și acceptul părinților pentru a te primi la festival. Totuși, părinții au nevoie de motive întemeiate, iar aici intervine platforma Pitch My Parents.

 

Platforma Pitch My Parents este o platformă prin care tinerii își pot informa părinții în legătură cu festivalul. Experiența festivalului poate fi ratată prin îngrijorarea părinților astfel Electric Castle îți aduce argumente valide pe pitchmyparents.com. Organizatorii îți dau o mână de ajutor prin acest proiect unde vei găsi pe lângă motive de bază precum: notele bune, o cameră mereu curată și artistul preferat în line up și altele mai convingătoare. 

Platforma se folosește astfel: „tinerii lasă pe pitchmyparents.com artistul pe care vor să îl vadă, de ce merită să fie lăsați la festival și contactul părinților, iar părinții primesc o scrisoare oficială din partea festivalului”, conform cluju.ro.

Electric Castle este un festival unic ce aduce mii de amintiri frumoase. Totodată, doar părinții decid când copilul lor este îndeajuns de matur pentru o astfel de experiență. 

„Am trăit primul festival la 14 ani, trei decenii mai târziu continuu să merg la festivaluri de muzică cu același entuziasm. La Electric Castle merg încă de la prima ediție, am fost simplu spectator sau artist, pe scenă, nu a contat statutul ci libertatea, distracția, prietenii cu care împarți această experiență atât de specială. „, afirmă artistul Dan Costea. 

 

Sursă foto: Electric Castle

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here