Seară de vis pentru Inter!!!

 

Inter Milano se califică în finala UEFA Champions League, după ce a reușit să se impună în ambele întâlniri împotriva formației conduse de Stefano Pioli, AC Milan, cu scorul 2-0 (deplasare), respectiv 1-0 (acasă).
De remarcat, că Interul e prima echipă din istorie ce reușește să obțină biletele în marea finală Champions League, după ce a început această campanie europeană cu o înfrângere acasă, scor 2-0, împotriva echipei Bayern Munchen.

 

Lupta continuă în liga secundă pentru promovare!

Oțelul Galați a pierdut partida cu Gloria Buzău, scor 1-0, iar aceștia tremură pentru locul ce o poate aduce înapoi în Superligă. Mai a rămas o singură etapă, iar bătălia pentru cele 2 locuri ce asigură promovarea directă se va da duminică, de la ora 13.

Deși CSA Steaua nu are drept de promovare nici anul acesta, după derby-ul disputat pe Arena Națională împotriva rivalei Dinamo București, s-a declanșat un război intern între tehnicianul Daniel Oprița și juristul al Clubului Sportiv al Armatei, Florin Tâlpan.

 

Real Madrid și Bayern Munchen se confruntă pe piața transferurilor!

 

Ambele formații, adversare și în semifinala rămasă din Champions League, au luat în vizor starul bavarezilor, Alphosno Davies, pentru un posibil transfer în vară. Momentan, canadianul este accidentat și ar putea reveni pe gazon de-abia în luna iunie.

Davies ar fi putut juca în 2017 pentru Swansea City, transfer ce ar fi costat 3 milioane de lire sterline, dar visul a spulberat din cauza reglementărilor privind permisele de muncă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here