CFR și Universitatea Cluj întâlnesc 2 echipe de tradiție în fotbalul românesc, în etapa #28 din Superliga. De asemenea, ambele meciuri se vor disputa la Cluj, echipele ardelene având postura de gazde.

Echipa din Gruia întâlnește pe UTA Arad, în data de 2 martie, de la ora 17:00. Arădenii se află pe locul 15 al clasamentului, cu doar 24 de puncte obținute în cele 27 de meciuri. Aceștia nu au un parcurs mai deloc deosebit, dar au ca obiectiv salvarea de la retrogradare. În ultimele 3 partide, aceștia au reușit să obțină 4 puncte. În întâlnirile directe, alb-vișinii au 6 victorii, arădenii 2 victorii, iar alte 2 partide s-au încheiat la egalitate. Ultimul meci s-a terminat cu scorul de 1-1 pe Arena „Francisc Neuman” din Arad, protagoniștii fiind N.Boateng (CFR) și D.Kollinger (UTA).

Intrarea liberă !
Clubul a anunțat pe pagina de socializare că:

„Doamnele și domnișoarele au intrarea liberă în Tribuna 2, Tribuna 1 și Peluză!
Vă așteptăm la stadion! 🚂”

Universitatea Cluj întâlnește liderul Farul Constanța, în ultimul meci din postura de gazdă. Meciul va avea loc în data de 3 martie, de la ora 20:00, pe stadionul „Cluj Arena”.
Echipa lui Gheorghe Hagi are un parcurs excelent, obținând 4 victorii și un egal în luna februarie. De remarcat, că și „Șepcile Roșii” au un parcurs aproape perfect în luna precedentă, urcând pe poziția 11 a clasamentului din Superliga.
În meciul tur, „marinarii” au învins cu scorul de 2-0 echipa din Ardeal, prin golurile înscrise de A.Pitu și A.Artean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here