Foto: Liebherr

 

Cetățenii clujului încep să critice din ce în ce mai mult prețurile extrem de mari de la terase, care fac ca ieșirile să fie tot mai scumpe. Spre exemplu, în cartierul Andrei Mureșanu, o bere la 0,33 de ml a ajuns la 18 lei, la o terasă din zonă.

Încă una cu prețurile care au atins cote absolut nesimțite. Terasă, zona ”Engels” (”Naz”, pfffff, go figure, fițe maxime cu mese de duzină, bere industrială și un băiat la tot restaurantul): bere Kozel la 0.33 = 18 lei bucata (!!!!). 

Lângă, e un Mega Image – aceeași bere, 22.35 Lei / 6-pack – în spate e parcul, cu bănci de lemn de calitate mai bună decât scaunele de Dedeman. WTF?!

Prețurile din Cluj nu mai au demult nicio legătură cu realitatea, e un chicken-game, o cursă a creșterii prețurilor pentru că ”așa au făcut și alții și le merge”. 

Da, le merge, din cauză că Clujul nu a stat niciodată rău la fraieri.

PS aceasta nu mai e rezultatul inflației, e, invers, cauza inflației!” arată postarea unui clujean, revoltat de prețurile imense de la terase.

Acesta spune că, același tip de bere, poate fi găsită la un magazin din apropiere, la prețul de 22.35 lei pentru un pachet de 6 beri.

Un alt cetățean nemulțumit a spus faptul că la Veneția, acesta a cheltuit mai puțin decât în orașul din inima Transilvaniei, Cluj-Napoca:

Corect.. și eu is oripilat de ce se intampla in Cluj. Tocmai ce am venit de la Veneția și am cheltuit mai puțin pe mancare si bautura decât în centrul Clujului… și cumva, Clujul nu e „Centrul Pamantului”..ce naiba ?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here